SunRail Ridership sou ogmantasyon an

Sanford, Fla. – SunRail ap selebre senk ane sèvis sou 1ye me, e gwo bagay ap pase. Pasaje SunRail kontinye ap monte, apre ouvèti Jiyè 2018 ekspansyon 17 mil nan sid la ak yon nouvo orè. Pasaje pandan sèvis revni an janvye ak fevriye 2019 te rive nan pi wo tout tan, ak mwayèn pasaje chak jou plis pase 6,000 pa jou. Vandredi pasaje pou kont li nan 2019 an mwayèn plis pase 6,300.

Nicola Liquori, Direktè Egzekitif (CEO) SunRail, di konsa, “Nimewo pasaje yo trè enteresan, epi n ap antisipe nimewo ki pi wo an Mas ak Avril paske mwa sa yo se nòmalman pami pi fò pou SunRail. "Ogmantasyon yo gen tandans nan tout sistèm nan kòm kliyan yo pran avantaj sou nouvo orè a ak konvenyans nan SunRail."

SunRail te angaje nan nouvo inisyativ pou ogmante pasaje, sèvis ak koneksyon. Sa gen ladann yon patenarya ak yon sèvis chariot lokal, k ap sèvi anba lavil Sanford soti nan estasyon Sanford SunRail la, ansanm ak koneksyon Train to Plane LYNX ant estasyon Sand Lake Road ak Ayewopò Entènasyonal Orlando (OIA). Yon tren espesyal nan direksyon sid, byen ta lannwit te ajoute nan melanj la pandan jou lasemèn lè Orlando Magic NBA a jwe jwèt lakay yo. Nouvo orè a te lakòz tou yon ogmantasyon nan pasaje nan estasyon k ap sèvi de gwo kanpis lopital yo nan Orlando. SunRail ap travay sou lòt patenarya ak opòtinite, espesyalman ak ouvèti nan fen ete nouvo kanpis anba lavil Orlando nan University of Central Florida ak Valencia College.

Liquori te di: “Nou vle aktif nan efò maketing nou yo, epi nou kontinye chèche patnè transpò piblik ak prive pou ankouraje sèvis nou nan koridò a. "Se angajman nou pou konekte kominote yo ak ogmante pasaje ak sèvis ki an sekirite, fyab ak bon jan kalite."

Ekip SunRail la kontinye travay ak patnè finansman lokal yo ki te enpòtan anpil pou siksè SunRail. Patnè yo gen ladan lidèchip nan konte Volusia, Seminole, Orange ak Osceola, ak Vil Orlando. Yo pwograme patnè finansman lokal yo pou yo pran kontwòl operasyon an 2021.

Pou plis enfòmasyon sou SunRail, ki gen ladan pri tikè yo, orè ak kote estasyon yo, tanpri vizite www.sunrail.com. Tanpri fè atansyon alantou tren, pasaj tren, epi pandan w sou platfòm estasyon yo. Fè entelijan. Fè atansyon.

www.fdot.gov